Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
РУЖИЧАСТЕ ЦЕДУЉИЦЕ ПОДРШКЕ И ЉУБАВИ
 
     Дана 22. 2. 2024. је на Тргу српских ратника у Краљеву организована активност у оквиру пројекта "Квалитетно образовање за све" у којој је учествовало неколико краљевачких основних школа.
     Наша школа је својим присуством и организовањем низа активности, са другим школама учесницима овог пројекта, дала допринос борби против вршњачког насиља.
     Иницијатива је потекла од координаторке пројекта Јасне Савић из Адрана.
     Овим окупљањем потрудили смо се да освестимо ученике и грађане да је вршњачког насиље постало велики проблем данашњице, али и да га љубављу и толеранцијом можемо превазићи.
     Ученици су обучени у ружичасто, пустили розе балоне у знак успешне борбе и јасне поруке против вршњачког занемаривања, а затим поделили пролазницима припремљене ружичасте цедуљице са порукама против вршњачког насиља и ширење љубави.
     Захвални смо што смо у прилици да будемо део овог пројекта. ????????
Тим ОШ "Чибуковачки партизани" који реализује пројекат "Квалитетно образовање за све "

Ружичасте поруке

ПАКЕТИЋИ ИЗНЕНАЂЕЊА
 
   
     У оквиру пројекта "Квалитетно образовање за све", ученици Основне школе "Чибуковачки партизани" из Краљева су са својим учитељима направили поклон пакетиће који су 5. 1. 2024. уручени одељењу педијатрије у здравственом центру "Студеница" у Краљеву са жељом да тој деци празнични дани бар мало буду лепши.
Координатор пројекта
Јелена Величанин
КВАЛИТЕТНО ОБРАЗОВАЊЕ ЗА СВЕ
     Ученице шестог разреда Лола Јетула и Лена Рајковић су у оквиру пројекта "Квалитетно образовање за све" реализовале активност под називом "Моје интересовање" и "Мој хоби". Активност су реализовале писањем есеја на дату тему.
Наставница енглеског језика
Ивана Тошић
ОБРАДУЈ МЕ ПОРУКОМ
 
 
      Традиционалној активности под називом „Обрадуј ме поруком“ коју реализује Удружење „Партнерски за образовање", ове године су се придружили и велики допринос дали и учесници пројекта „Квалитетно образовање за све". Ученици 2. разреда ОШ "Чибуковачки партизани" су на два пункта делили суграђанима Краљева поруке са новогодишњим жељама. Једна група је са учитељицама Славицом и Јеленом делила поруке становницима Војног насеља, а друга група је са учитељицом Борјанком била на пункту у центру града. Ученици су се забавили и били срећни што су измамили осмехе, а суграђани пријатно изненађени.
Координатор пројекта "Квалитетно образовање за све"
Јелена Величанин
ПРОЈЕКАТ ,,КВАЛИТЕТНО ОБРАЗОВАЊЕ ЗА СВЕ"
 
     У оквиру пројекта ,,Квалитетно образовање за све", данас је у нашој школи одржан први састанак са менторима, нашим колегиницама из ОШ ,,Драган Маринковић", Јасном Савић и Александром Костић. Члановима пројектног тима су представљени циљеви пројекта, компетенције за демократску културу, реализоване активности у претходним праксама. Након анализе почетног стања у нашој школи, започели смо израду Акционог плана у циљу развијања и ширења демократске школске културе.