Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Међународни дан жена 2018.

     Осми март је ове године обележен разноврсним активностима, од уређивања школског простора, израде честитки до одржавања приредби. За уређивање учионица посебан труд уложили су ђаци и учитељице млађих разреда, а за оплемењивање осталих школских просторија побринуо се тим за естетско уређење школе као и библиотекарка Марина Милисављевић. Учитељице и ученици II/1, II/2 и II/3  обрадовали су маме и баке занимљивим програмом припремљеним у њихову част. 

 

Осмомартовска приредба II/3

Осмомартовска приредба II/2

Осмомартовска приредба II/1

Осмомартовска приредба I/2

 

У четвртак 8. 3. 2018. у учионици број два, ученици првог два и учитељица Драгана Ђоковић, организовали су дружење за маме и баке. Биле су следеће активности :

 1. Свака мама је морала да пронађе састав о себи, која су писала и украсила деца.

2. Маме и баке су биле подељене у пет група, а групе су се формирале на основу онога што им је писало на папирићима у боји, који су им били насумично подељени. 

3. Деца су глумила и рецитовала текстове о мамама и бакама.

4. За маме је следећа активност била игра асоцијација, у којој су победиле чланице групе " БАКА".

5. „ЛУТРИЈА -  од деце за маме и баке" . Деца су урадила темперама слике цвећа, упаковали смо у целофан и ставили машницу и залепили број. На столовима где су седеле маме, баке, тетке, сесте, налазиле су се чоколадице а испод чоколадица бројеви. Маме су читале свака свој број, а деца су носила поклончиће са тим бројем и честитали су Осми март.

6. Деца певају песму за маме, уз пригодну ритмику "Најбоља мама на свету".