Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Дан школе 2021.

   Поводом обележавања Дана школе чланови драмске секције са наставницом српског језика Јеленом Обрадовић припремили су представу ,,МЕЊАМ ПУБЕРТЕТ ЗА БИЛО ШТА - ПОВОЉНО!"
Представа је премијерно изведена 29. 11. 2021. године. 
  Захваљујемо се ученицима осмог разреда који су се потрудили и улепшали нам овом представом Дан школе.
  Наставница музичке културе, Драгана Недељковић, је овим поводом написала текст и компоновала химну наше школе.
 

Дан школе 28. 11. 2020. 

   Драги ученици, поштоване колеге и сви запослени, уважени родитељи и некадашњи радници, сарадници, партнери и пријатељи Основне школе „Чибуковачки партизани“, поздрављам вас и обраћам се поводом обележавања 28. новембра, Дана наше школе.
Ове године, због већ познатих околности, нисмо у могућности да прославимо наш свечани дан уз уобичајени садржај и дружење на које смо навикли. Нажалост ово је неизбежна ситуација која је утицала на све нас, али на нама је да извучемо најбоље из ње. Пре свега бих се захвалила свим колегиницама и колегама на уложеном труду и раду у овом периоду који није нимало лак. Доказали сте да и у измењеним околностима можете да на најбољи могући начин пренесете ђацима не само своје знање, већ и несебичну енергију и емоцију. Такође, захвалила бих се и ученицима су показали своју зрелост и одговорност у новонасталим околностима и прилагодили се оваквом начину рада. Без вас и вашег разумевања све ово не би било могуће зато што у ери интернета и дигитализације и старији уче од млађих. Надам се да ова ситуација неће још дуго трајати и да ћемо поново сви сваки дан седети у својим учионицама, поново се сви заједно дружити и смејати, а до тада могу само да кажем да сам веома поносна на мој колектив и наше ђаке који имају способности да успешно савладају све изазове. Овом приликом желим да честитам свим ученицима, наставницима, стручним сарадницима, правно-финансијској служби, помоћном особљу на ангажовању, озбиљности и одговорности, као и да изразим захвалност родитељима, члановима Савета родитеља и Школског одбора, Школској управи и локалној самоуправи на исказаној подршци и сарадњи у новонасталој, ванредној ситуацији.
Свима желим добро здравље и много среће у будућем периоду.
Нека нам је срећан Дан школе!


Директор школе,

Катарина Здравковић

Кликните за видео...

Дан школе 28. 11. 2018.

      Поводом Дана школе 28.11.2018. године, одржана је школска приредба.Чланови драмске секције, хора и ученици млађих разреда припремили су пригодан програм у ком су уживали ученици, наставници и родитељи. Додељене су награде ученицима који су били веома успешни на литерарном и ликовном конкурсу на тему ,, Ширимо радост".  

 

Ширимо радост

 

    Дан школе обележили су и наставници Биљана Љубичић, Анка Драгићевић и Живан Бугарчић са ученицима старијих разреда. Одабрали су најуспешније радове  из предмета Техника и технологија и Техничко и информатичко образовање и поставили изложбу у холу школе.

     Деца су радовима показала о чему маштају, шта воле и колико су талентована. 

Дан школе 28. 11. 2017.

Другарство није птица

     Дана 28. 11. 2017. наша школа прославила је 57 година постојања. Наставници и ученици школе потрудили су се да увеличају овај дан свечаним програмом у фискултурној сали школе, а затим и на сцени Биоскопа „Кварт“. Тема овогодишњег програма била је „Другарство није птица“.

ОШ "Чибуковачки партизани"

Кварт

Дан школе 28. 11. 2015. 

     Поводом  обележавања 55 година постојања наше школе припрељене су два приредбе. Једна је одржана у фискултурној сали школе док је друга изведена у Краљевачком позоришту.  Гост изненађења био је писац за децу Дејан Алексић, а свечани програм затворен је представљањем Монографије школе коју је написао мр Славољуб Васојевић.

ОШ "Чибуковачки партизани"

Краљевачко позориште

Дан школе 28. 11. 2014.

   Поводом Дана школе 28. 11. 2014. године, постављена је изложба дечјих радова у холу наше школе. Изложени предмети су ручни радови деце која су учествовала на такмичењима из Техничког и информатичког образовања. Деца су радовима показала шта воле и колико су талентована. Дан школе је обележен пригодном приредбом и скромном прославом. За наш празник смо припремили и треће издање школског часописа.

Изложба дечјих радова

Дан школе 28. 11. 2013.

    Дан школе је обележен лепом приредбом и скромном прославом. За наш празник смо припремили и школски часопис Небо.