Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Кабинет за информатику

 

Кабинет за информатику је у самом врху у нашој земљи и по величини и по опремљености. Постоји велики број рачунара и радних станица тако да и у случају одељења са великим бројем ђака свако може да вежба. То је од огромне важности, јер након дугог низа година постојања у школама као вида изборне, тј необавезне наставе, информатика и рачунарство коначно улази у ред редовних предмета. Ђаци у нашој школи биће у могућности да прате нови план и програм који је прописало министарство, а који у великој мери превазилази онај обим градива који постоји у многим другим земљама. У кабинету такође постоји лап топ и видео-пројектор који су доступни све време и знатно олакшавају извођење наставе.

Због своје величине, кабинет је изузетно погодан за организовање важних предавања које наша школа организује поводом повећања безбедности и сигурности деце, заштите од вршњачког насиља, толеранције, превенције здравља и још много тога што нам данас као друштву веома недостаје.

Кабинет је доступан и другим наставницима у време када нема наставе информатике, па и они могу да реализују део наставе својих предмета уз максималну подршку савремених информационих технологија.

Кабинет за информатику