Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

МОЈА УЖИНА, ТВОЈ ОСМЕХ

Дан хлеба и здраве хране 2019. 

Поводом Светског дана хлеба и здраве хране, родитељи који су чланови Клуба родитеља и наставника наше школе, покренули су хуманитарну акцију " Моја ужина, твој осмех". Дана 16. 10. 2019. у 9 часова, за млађе разреде, почела је продајна изложба. У госте су нам дошли родтељи, баке, деке, заменик председника Месне заједнице "Чибуковац", директор Здравственог центра "Студеница" др Зоран Мрвић, менаџер Дечијег одељења, гости из комшилука - Ауто "Терзић" пекара "Маја", "Електромонт" и многи други. Исту акцију спровели су и ученици старијих разреда са својим родитељима и наставницима.
Део новца прикупљеног од продаје намењен је Дечијем одељењу Здравственог центра "Студеница", а део за клупе поред спортских терена.
Ово је још једна акција Клуба родитеља и наставника ове школе. То је организација у оквиру Националне асоцијације родитеља и наставника Србије (НАРНС ) и има за задатак да оснажи сарадњу родитеља, наставника и школе.

Дан здраве хране 2017.

        И ове године, у нашој школи, традиционално је обележен  Светски дан здраве хране. Основни циљ обележавања овог дана јесте изграђивање здравих животних навика код деце. Учитељице Весна Рајевић, Тамара Милорадовић, Зденка Крсмановић и Борјанка Дебељак, потрудиле су се да у овом времену брзе хране подсете ученике на основна начела правилне исхране и здравог живота.

Дан здраве хране 2016.

   Дана 17. и 18. 10. 2016. године смо обележили  Дан  здраве хране. Nа јеловнику нам је било воће... поврће... домаћи џемови и пекмези... ајвар ...сир... кајмак...